Healingsmassage


Få en dyb indre ro med healingsmassage

Hos Bjerning Zoneterapi tilbyder jeg, Susanne Reggelsen, en dybdegående healingsmassage, som både din krop og dit sind vil elske. Flere personer kommer til mig, fordi de døjer med fysiske gener, bekymringer, psykiske udfordringer eller har en travl hverdag. De vælger healingsmassage for at koble af og løsne kroppen for spændinger. Behandlingen er en god kombination af både selvforkælelse, velvære og afslappende kropsterapi. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en snak om hvilken behandling, der er bedst for dig og dine behov.

Book her

Hvad er healingsmassage?

Healingsmassage er en blid og omsorgsfuld helkropsmassage, der kan løsne spændte muskler fra top til tå. Behandlingen er det rene velvære, der kan give en dyb afslappende følelse fysisk og mentalt. 

Healingsmassage er en kombination af massage og healing, hvilket betyder, at du får effekten af to behandlinger i én behandling. Du får både massagens blødgørende effekt og healingens afbalancering af nervesystemet og sindet. 

De fleste mennesker har brug for hjælp til at komme fri fra både fysiske og psykiske spændinger, som er i vejen for at leve livet fuldt ud. Healingsmassage giver dig mere livskvalitet samt ny inspiration, overskud og mod på livet. 

Healing af både fysiske og psykiske spændinger

Healingsmassage er en behandling, der kan lindre fysiske smerter lige såvel som psykiske udfordringer. Healingsmassagen kan bl.a være med til, at:

  • Øge energiniveau 
  • Mindske hovedpine 
  • Mindske uro i kroppen
  • Være godt for ømme led 
  • Øge fleksibilitet og bevægelighed 
  • Forbedre blodcirkulationen i kroppen 
  • Forbedre søvnkvalitet og mindske søvnbesvær
  • Være smertelindrende og lindre muskelspændinger 
  • Give dig mulighed for at mærke dig selv – måske på en helt ny måde

Mange klienter oplever, at healingsmassage ikke kun lindrer fysiske smerter, men også reducerer stress og angst. De føler en dyb afslapning brede sig i deres krop, og bekymringerne begynder at slippe. Healingsmassage giver mulighed for at træde ind i et øjeblik af ro og fordybelse, hvor man kan genoprette forbindelsen til sig selv og finde en indre balance, som giver et større overskud i hverdagen.

Healingsmassage er en stor hjælp til at bryde den onde cirkel, så din stress ikke bliver værre eller udvikler sig til depression eller noget helt andet. 

Hos Bjerning Zoneterapi tilbyder jeg også kropsterapi og zoneterapi, som kan afhjælpe mange af de samme gener og symptomer. 

Hvordan foregår en behandling med healingsmassage? 

En behandling varer ca. 1,5 time, hvor vi starter med en indledende samtale. Herefter foregår behandlingen på en massagebriks, hvor jeg tager fat i de fysiske eller psykiske spændinger, som du har givet udtryk for. Samtale er en naturlig del af behandlingen, da vi arbejder med gamle oplevelser og følelser, som kan være årsag til spændingerne. 

For at opnå ro og balance i krop og sind, er det vigtigt, at du selv er villig til at give slip, selvom de følelser, der kommer frem under behandlingen, kan gøre ondt. Hvis du turde at give slip, så er healingsmassage en fantastisk behandling for dig. 

Har du gamle skader eller andre udfordringer, så er det vigtigt du oplyser om dette, så jeg bedst muligt kan tage hensyn. 

Jeg er RAB-behandler og uddannet zoneterapeut fra Zoneterapeutskolen i Kolding.  Med mine mange års erfaring har jeg styr på hvad jeg laver - du kan derfor være helt tryg i mine hænder. 

Læs mere om mig her

Prisen på healingsmassage 

1,5 times healingsmassage koster 600 kr. 

Du kan også købe et klippekort til healingsmassage, hvor du får 3 klip for 1.530 kr. og 5 klip for 2.250 kr. Her kan du spare op til 25% på prisen. 

Se den fulde prisliste her

Kontakt mig for mere information 

Er du interesseret i at høre mere om hvad healingsmassage kan gøre for dig, eller ønsker du at booke tid til en behandling? Så kontakt mig i dag på telefon 28 15 21 66 eller mail bjzosr@gmail.com.

Bjerning Zoneterapi er beliggende i Haderslev nær Sommersted, Christiansfeld, Vojens, Haderslev, Hammelev, Fjelstrup og Hejsager.