Kropsterapi


Få ro i kroppen med kropsterapi

Husker du at lytte til din krop? I en travl hverdag glemmer vi hurtigt at mærke efter og lytte til, hvordan kroppen har det. For at have det godt i både krop og sind, er det vigtigt at få en dybere kontakt med sin egen krop og få en dybere forståelse af sig selv. Hos Bjerning Zoneterapi tilbyder jeg kropsterapi, så du kan vedligeholde din krop og optimere din livskvalitet. 

Jeg er uddannet zoneterapeut, og jeg arbejder også som social- og sundhedshjælper, når jeg ikke er i klinikken. Dette gør, at jeg har en stor erfaring og indsigt i, hvordan følelser, tanker, omstændigheder og andre mennesker også påvirker vores velbefindende. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en snak om hvilken behandling, der er bedst for dig og dine behov. 

Book her

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en medicinfri behandling, som styrker kroppen til at kunne restituere og helbrede sig selv. Behandlingen foregår på en briks og er baseret på forskellige anerkendte teknikker, som massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk og samtaleterapi. Kropsterapi har et holistisk syn på mennesket, da krop og sind hænger sammen som en helhed. 

Kropsterapi kan hjælpe på både fysiske skavanker og psykiske problematikker. Der er mange faktorer, der kan sætte sig som ubalancer i kroppen, herunder stress, angst, traumer, anspændthed og depression. Alt dette kan føre til kroniske skader og smerter, hvis vi ikke tager os af problematikkerne.

Udover kropsterapi tilbyder jeg også zoneterapi og healingsmassage, som kan gå ind og behandle mange af de samme symptomer, som kropsterapi kan. 

Kropsterapi har god effekt til behandling af diverse symptomer 

Kropsterapi er både til dig med fysiske og psykiske smerter, men det er også til dig som gerne vil opnå mere energi og overskud i hverdagen. Det sker ofte, at vi mennesker lever oppe i vores hoveder og ikke mærker de små signaler, som vores kroppe sender til os. Kropsterapi kan bl.a. hjælpe på: 

 • Uro
 • Gigt
 • Stress 
 • Angst 
 • PTSD
 • Hælspore
 • Depression 
 • Søvnløshed
 • Museskader
 • Tennisalbue
 • Piskesmæld
 • Rygproblemer
 • Traumer/sorg
 • Knæproblemer 
 • Skulderproblemer
 • Allergier og eksem
 • Hovedpine/migræne
 • Fordøjelsesproblemer
 • Sports- og arbejdsskader
 • Bekymringer/tankemylder

Som resultat af en behandling, vil du føle dig lettet og afslappet samt have et større overskud. Kroppens gemte ressourcer kommer til live og giver dig et fantastisk velvære. 

Hvordan foregår en behandling med kropsterapi?

Kropsterapi er en behandlingsform bestående af pulserende massage, åndedrætsteknikker, stræk, meridian arbejde, zonepunkter og samtaler. Med en kombination af flere forskellige teknikker har kropsterapi den helt store værktøjskasse til rådighed.

Vi har alle forskellige kroppe og unikke sjæle, og derfor bliver hver eneste behandling unik. Først starter jeg med en indledende samtale for at finde frem til de fysiske eller psykiske problemstillinger, som den enkelte klient har. Ved selve behandlingen benyttes den store værktøjskasse, hvor jeg i samarbejde med klienten finder en løsning på problematikken eller som minimum finder en måde at lindre smerterne. Behandlingen afsluttes med en samtale, hvor det er muligt at komme af med eventuelle følelser og oplevelser, så du kan få sat ord på dem. 

Behandlingen foregår i trygge rammer, hvor vi følger dit tempo. Jeg ved, at det er en tillidssag at lægge sig på en briks og modtage behandling, og derfor kan du læse lidt mere om hvem jeg er.

Læs mere om mig her

Giver kropsterapi bivirkninger?

Efter en behandling med kropsterapi kan du opleve ømhed i kroppen. Dog er du selv med til at bestemme hvor dybt jeg må gå ned i et tryk under behandlingen. Du kan godt føle dig ekstra sensitiv efter en behandling, eftersom kropsterapi er et stykke personligt udviklingsarbejde, hvor du kan komme i kontakt med dele af dig selv, som bevidst eller ubevidst har været pakket væk i mange år. Kroppen renser ud på alle planer, og det kan derfor sagtens føles overvældende efter en behandling. 

Det varierer meget fra person til person, hvad de mærker efter en behandling med kropsterapi. Nogle kan mærke effekten med det samme, hvor længerevarende ubalancer i kroppen og skader ofte får det bedste resultat med et længere behandlingsforløb. 

Prisen på kropsterapi

En behandling varer ofte 55 min. og koster 500 kr.

Du kan også købe et klippekort til kropsterapi, hvor du får 3 klip for 1.250 kr. og 5 klip for 1.875 kr. Her kan du spare op til 25% på prisen. 

Udover selve behandlingen får du råd og vejledning til, hvordan du lærer at forstå kroppens signaler, og hvordan du forebygger og forhindrer nye problematikker.

Se den fulde prisliste her

Kontakt mig for mere information 

Er du interesseret i at høre mere om hvordan zoneterapi kan hjælpe dig, eller ønsker du at booke tid til en behandling? Så kontakt mig i dag på telefon 28 15 21 66 eller mail bjzosr@gmail.com, og lad mig hjælpe med at skabe balance i din krop.

Bjerning Zoneterapi er beliggende i Haderslev nær Sommersted, Christiansfeld, Vojens, Haderslev, Hammelev, Fjelstrup og Hejsager.